Mijn favorieten

Slim op weg naar je nieuwe thuis met Prisma als aankoopmakelaar

Droomhuis gevonden? Dan wil je ‘m zo snel mogelijk kopen. Maar weet je eigenlijk hoe het precies werkt met de koop (wat mag, wat moet)? En met de belasting en met de bouwkwaliteit van het huis? Heb jij hier weinig ervaring mee? En wat zoek je eigenlijk? Ook helpen wij met het vinden van een nieuwe woning door middel van een zoekopdracht op maat!

Of je nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, je zit met een paar gegevens waarmee je rekening dient te houden. Je bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. Wij werken samen met hypotheekadviseurs die je gratis en vrijblijvend informeren.
De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg. 

Je woonwensen. Wat zou je het liefst willen, wat heb je minimaal nodig en wat kun jij je  veroorloven? Het woningaanbod. Koop je een huis om er altijd in te blijven, of zie jij je er zelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is dat laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar je eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen. De keuze van een huis is een mix van objectieve en subjectieve criteria.

Uniek in Twente: Een geschikte woning vinden met het slimme online zoeksysteem Copaan.
Een zoeksysteem helemaal op maat! Bekijk hier een korte introductievideo over Copaan.


Je kiest met het hart, en koopt met het hoofd, in het ideale geval.
Niet iedereen vindt dit makkelijk. Als jij je fixeert op een huis, is het moeilijker onderhandelen.
Bovendien onderhandel jij met een verkoopmakelaar, die de hele dag niets anders doet dan onderhandelen.

Wil jij dit allemaal voorkomen? Kies dan voor het gemak van een NVM en ERA aankoopmakelaar.
Prisma ERA Makelaars gaan met jou mee naar alle huizen die je zien wilt. Hij speelt advocaat van de duivel en behoudt je voor impulsaankopen.  Wij letten op alles en geven je goed advies. Dan weet je zeker dat je alles goed regelt. Zo bespaar je uiteindelijk geld en een mogelijke miskoop!

Wij beoordelen de staat van onderhoud en wijzen u op zwakheden, die mogelijk tot problemen (en dus kosten) kunnen leiden. Wij onderhandelen namens jou over de prijs, de leveringsvoorwaarden en de opleverdata. Ook voor hulp bij eventuele problemen tijdens de oplevering kun je bij ons terecht. 
Wij zullen je nooit een huis aanpraten dat je niet kunt betalen. Ook is het bij ons mogelijk om een woning aan te kopen met garantie! Zo ben je verzekerd tegen onverwachtse grote uitgaven door een verborgen gebrek. 

Sterk door service, onze slogan wat ook zeker aanwezig is bij onze aankoopdienstverlening. We begeleiden je van a tot z.
Zo ontvang je 50 gratis verhuiskaarten van ons! Je kan ze ook gebruiken als uitnodiging als housewarming! Hoe leuk is dat om weer eens op papier te doen. Een eigen foto kan hiervoor worden aangedragen.

 
 

Prisma ERA Makelaars kan alleen niet met je mee naar de huizen die wij zelf in verkoop hebben, want daar is hij niet objectief. Bij deze huizen zijn wij  ingehuurd door de verkoper en is het hem niet toegestaan jou te adviseren.

Wil jij ook slimmer je toekomstige woonplek kopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.
Wij informeren je graag over ons stappenplan! Ook sturen we je graag onze vrlijblijvende offerte. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring