Mijn favorieten

ERA labels

Wij geloven in doelgroepgerichte marktbenadering. Om het voor jou overzichtelijk te maken werken wij met specifieke labels. Hierin komen we kopers en verkopers tegemoet.

Hieronder lees je met welke labels wij werken.  Deze labels worden getoond bij de aanmeldingen op Funda, ERA en onze eigen website. 

ERA-Excellent
Als je het logo XLNT ziet bij een huis dan weet je dat je te maken hebt met een bijzonder huis. Je kan er zo in namelijk: een XLNT huis is in een uitstekende staat van onderhoud, apparatuur en sanitair zijn doorgaans jonger dan 10 jaar en er is een hedendaagse wand- en vloerafwerking. Pak je verhuisdozen dus maar vast in! Bekijk hier al het  Excellent aanbod!


 

ERA-Duurzaam
Veel mensen willen bewust omgaan met energie. Een huis dat weinig energie verbruikt en/of met duurzame materialen is gebouwd of verbouwd is dan ook erg in trek. Wij  geven alle huizen met energielabel A++, A+, A, B het predicaat ERA Duurzaam mee. Dit energielabel wordt altijd vooraf door ons gecontroleerd. Bekijk hier al het Duurzame aanbod!


ERA-Exclusief
ERA Exclusief is het selecte woningaanbod van huizen die uniek of bijzonder zijn. De prijs alleen bepaalt echter niet of een huis als exclusief kan worden betiteld. Het kan ook zijn dat de architectuur, de ligging of de historie van een huis zo uniek is dat we met recht van een exclusieve woning kunnen spreken. Bekijk hier al het Exclusief aanbod!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring