Mijn favorieten

Gezocht: Commercieel medewerker binnendienst (24-40 uur) Delden

Wie wordt onze nieuwe punt op de i?

Prisma Makelaars Delden is een kleinschalig, gemoedelijk kantoor welke wordt gerund door onze makelaars Arjan en Nancy en binnendienst medewerkster Wendy. Als aanvulling op ons team zoeken wij een commercieel medewerker binnendienst die zijn/haar mannetje staat in een dynamische werkomgeving.

De functie
In deze functie ben je samen met jouw duobaan-collega Wendy verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de binnendienst en fungeer je als spin in het web. Hierbij is het erg belangrijk dat je commercieel genoeg bent om bij klantcontact door te vragen naar wensen en behoeften en draag je zo bij aan het vergroten en optimaliseren van ons klantenbestand. Ook dagen wij je uit om andere commerciële kansen op te pakken en input hiervoor aan te leveren. Verder zorg je ervoor dat alles op administratief gebied vlekkeloos verloopt, wat grotendeels geautomatiseerd is.


Wie zijn Prisma Era Makelaars?
Prisma ERA Makelaars heeft vestigingen in Hengelo, Delden, Borne en Enschede en staat voor kwaliteit en service. Het persoonlijke contact met de klant en het volledig ontzorgen van de klanten maakt dat Prisma ERA makelaars telkens weer naar volle tevredenheid opdrachten afrondt. Bij ons vind je een schat aan kennis en ervaring en heb je altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaars. Dankzij de grootte van de organisatie hebben onze klanten meer bereik bij het verkopen en vinden van hun huis. Tegelijk blijft het contact met ons snel en persoonlijk vanwege de geringe omvang van de vier kantoren. Waar een klein kantoor groot in kan zijn!

Wat zoeken wij?
Wat wij in elk geval zoeken is een representatieve, enthousiaste collega die net als ons beschikt over het zogenaamde Prisma-gen. Dat is iemand die zichzelf is en kan zijn binnen onze organisatie, die hart voor de zaak heeft en die gedreven is om van elke opdracht een succes te maken. Je weet prioriteiten te stellen, kunt integer met informatie omgaan en weet wat taakgericht werken is. Specifiek voor ons kantoor in Delden zijn wij op zoek naar iemand die zich thuis voelt in een klein team en zich staande weet te houden in een hectische werkomgeving. Ervaring in de branche is een pré, maar geen vereiste. Wel zoeken wij iemand die goed zelfstandig kan werken.


Wat wij ook van jou vragen:
- minimaal een afgeronde MBO-opleiding,
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
- kennis van Realworks (pré),


Wat wij bieden:
  • Een leuke, afwisselende baan waarbij je je werkzaamheden grotendeels zelf kunt indelen,
  • Diverse trainingen bij de ERA om jezelf te blijven ontwikkelen,
  • Je maakt onderdeel uit van het gehele Prisma Team,
  • Een jaarlijkse Prismadag met partner en diverse gezamenlijke activiteiten.

Hoe ziet jouw werkdag er doorgaans uit?
In de ochtend open je het kantoor, je pakt er een kopje koffie of thee bij en start de computer op. Wij werken vanuit het programma Realworks. Je bekijkt de agenda van de makelaars, scant de mail en je takenlijst. Vervolgens gaat de telefoon. De gehele dag zullen al deze verschillende activiteiten door elkaar heen lopen wat deze baan erg afwisselend maakt. De taken welke vanuit een takenlijst komen zijn ook erg divers, denk hierbij aan het opstellen van een koopaktes, woningen aanmelden, afspraken inplannen of taxaties uitwerken. Tussendoor komt een makelaar even langs op kantoor en kun je wat lopende zaken doornemen. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je takenlijst is bijgewerkt, de mailbox leeg is en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Reageer nu op deze vacature!
Woon je binnen 15 kilometer van Delden, word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan je cv inclusief motivatie en foto voor 15 februari 2020 naar wendy@prismamakelaars.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring