Mijn favorieten

Slim op weg naar je nieuwe thuis met Prisma als aankoopmakelaar

Droomhuis gevonden? Dan wil je ‘m zo snel mogelijk kopen. Maar weet je eigenlijk hoe het precies werkt met de koop (wat mag, wat moet)? En met de belasting en met de bouwkwaliteit van het huis? Heb jij hier weinig ervaring mee?

Of je nu in een markt met veel of weinig woningaanbod zit, je zit met een paar gegevens waarmee je rekening dient te houden. Je bestedingsruimte. Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg. Je woonwensen. Wat zou je het liefst willen, wat heb je minimaal nodig en wat kun jij je u veroorloven? Het woningaanbod. Koop je een huis om er altijd in te blijven, of zie jij je er zelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden. Is dat laatste het geval, kijk dan naar een populair huis waar je eventueel ook relatief makkelijk weer van af zult kunnen.

De keuze van een huis is een mix van objectieve en subjectieve criteria.
Je kiest met het hart, en koopt met het hoofd, in het ideale geval.
Niet iedereen vindt dit makkelijk. Als jij je fixeert op een huis, is het moeilijker onderhandelen.
Bovendien onderhandel jij met een verkoopmakelaar, die de hele dag niets anders doet dan onderhandelen.

Wil jij dit allemaal voorkomen? Kies dan voor het gemak van een NVM en ERA aankoopmakelaar.
Prisma ERA Makelaars gaan met jou mee naar alle huizen die je zien wilt. Hij speelt advocaat van de duivel en behoudt je voor impulsaankopen.  Wij letten op alles en geven je goed advies. Dan weet je zeker dat je alles goed regelt. Zo bespaar je uiteindelijk geld en een mogelijke miskoop!
Wij beoordelen de staat van onderhoud en wijzen u op zwakheden, die mogelijk tot problemen (en dus kosten) kunnen leiden. Wij onderhandelen namens jou over de prijs, de leveringsvoorwaarden en de opleverdata. Ook voor hulp bij eventuele problemen tijdens de oplevering kun je bij ons terecht. 
Wij zullen je nooit een huis aanpraten dat je niet kunt betalen.

Prisma ERA Makelaars kan alleen niet met je mee naar de huizen die wij zelf in verkoop hebben, want daar is hij niet objectief. Bij deze huizen zijn wij  ingehuurd door de verkoper en is het hem niet toegestaan jou te adviseren.

Wil jij ook slimmer je toekomstige woonplek kopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.