Mijn favorieten

Makelaar in Hengelo Overijssel

Prisma Era Makelaars Hengelo - Sterk door service

Bij Prisma ERA Makelaars Hengelo staan we altijd voor je klaar. Wil jij je huis verkopen of ben je op zoek naar je nieuwe droomwoning? Hiermee helpen wij je ontzettend graag. Het is onze passie! Ons enthousiaste team heeft veel kennis en ervaring. Maak hier alvast digitaal kennis met onze makelaars en de rest van het team in Hengelo. 

Prisma ERA Makelaars Hengelo is zo groot als noodzakelijk en zo klein als mogelijk.  Met onze formule garanderen we grote betrokkenheid, en helpen we jouw woning snel te kopen of verkopen tegen de beste prijs. Onze persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld in onze kleine kantoren in Hengelo, Enschede, Borne en Delden en natuurlijk de prachtige beoordelingen van klanten. Daarnaast heb je altijd direct en persoonlijk contact met eigen makelaar. 

Je weet bij Prisma ERA Makelaars zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen volgen elk jaar cursussen. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars. Voor de verkoop van je huis tovert zij je interieur om in een thuis voor de buitenwereld.
 

Aangesloten bij de NVM en bij de ERA

Zoek je een makelaar die aantoonbaar prettig en eerlijk zaken doet? Ook dan zit je bij Prisma ERA Makelaars goed. Wij zijn namelijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wat dat voor jou betekent? Bijvoorbeeld dat we werken met een erecode. Die geeft je zekerheid over de goede manier waarop we met je omgaan. Ook worden we elk jaar bijgeschoold, zie over ons. Zo weet je zeker dat we je huis op de best mogelijke manier verkopen. Lees meer over de voordelen die je hebt met ons als NVM-makelaar
Weet jij alle kansen te vinden om je huis te verkopen? Wij wel en we krijgen zelfs hulp van ERA bij elke nieuwe mogelijkheid in deze marketing. ERA is een samenwerking van makelaars en bedenkt steeds nieuwe manieren voor de ideale verkoopaanpak voor jouw huis. Zo bedacht ERA ooit ook de Open Huizen Route en de omwonendenmailing, waarmee we jouw buurt erop wijzen dat je huis vrijkomt. 
 

Ons werkgebied: Hengelo, Deuringen en Beckum

Vanuit ons kantoor in Hengelo leveren wij onze diensten in Hengelo, Deuringen en Beckum.Met maar liefst vier makelaarskantoren in de regio bedienen wij vrijwel geheel Twente. In Nederland heeft ERA maar liefst 121 kantoren. Wij kunnen u dus altijd van dienst zijn bij aankoop of verkoop van een woning, ook op een andere plek in Nederland of zelfs internationaal. 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring