Mijn favorieten

Ervaringen van mensen die een huis (ver)kochten via Prisma ERA Makelaars

Prisma Makelaars uit Borne is een uitstekend makelaar. Eigenaresse Angeli Delfos komt haar afspraken stipt na, houdt je goed op de hoogte en denkt altijd mee. Met name is zij zeer assertief en creatief bij het opvolgen van verkoopkansen en zij koppelt dit alles aan een plezierige en persoonlijke benadering. Ik kan iedereen deze makelaar van harte aanbevelen.
 
Deskundige, aardige en empatische makelaar,
attent en aardig ondersteunend personeel,
goede bereikbaarheid, belt altijd terug onafhankelijk van het tijdstip.
mailwisseling daar waar gewenst.
 
Goede kennis van zaken, afspraken goed nagekomen en goede communicatie.
Prijs/kwaliteit ook prima, veel extra's in de basisprijs, o.a. meedoen met open huizen routes.
 
Onze makelaar Nancy Assink was super professioneel, weet zich goed te presenteren en is deskundig in haar functie. Zal haar zeker aanbevelen bij derden.
Wij hebben haar als zeer prettig ervaren bij de verkoop van onze woning, wat uiteindelijk ook maar 2 weken geduurd heeft, super!
 
Makelaar Stefan van den Aker doet meer dan hij belooft. Klantvriendelijk, vindingrijk, stipt met terugbellen en correcte afhandeling,

Zeer tevreden. Rob Wennink: Prisma makelaar uit Enschede is deskundig, attent, komt afspraken na, luistert goed naar de klant, adviseert, is goed bereikbaar en heeft goede back-office. Verademing vergeleken bij andere ervaringen, een aanrader dus. Het advies om vooraf een bouwkeuring te doen met garantie was een goed advies, want geeft vooraf duidelijkheid voor koper en verkoper.
 
Wil je meer beoordelingen lezen? Kijk dan verder op Funda.

Kantoor Hengelo
Kantoor Borne
Kantoor Delden
Kantoor Enschede
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring