Mijn favorieten

Taxaties wonen en bedrijven

Taxatierapport waar je zó mee naar de bank stapt

Ga je een hypotheek aanvragen of heb je een taxatierapport nodig voor een verdeling van een erfenis of echtscheiding? Dan heb je meestal een officieel (gevalideerd) taxatierapport nodig. Vraag hiervoor Prisma ERA Makelaars; wij zijn officieel register taxateurs en garanderen je een officieel taxatierapport in de regio Hengelo, Delden, Borne en omgeving.
 
Officieel taxatierapport geeft je zekerheid
Om een officieel taxatierapport te mogen maken, moet je als makelaar-taxateur werken volgens allerlei belangrijke regels. Bijvoorbeeld van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Wij werken volgens die regels. Gevolg? Van ons taxatierapport weet je zeker dat elke bank en andere geldverstrekker die accepteert. Een prettig idee.
 
Tarief voor taxatierapport
Welk taxatierapport heb jij nodig? Geef het door en vraag vrijblijvend naar onze tarieven.

De beste taxatie voor uw zakelijke gebouwen

Staat u voor de aankoop van een bedrijfspand of ander zakelijk gebouw? Dát vraagt om een officieel taxatierapport voor vastgoed, een TMI-rapport van Prisma ERA Makelaars. Onze oprichter Arjan ter Keurs heeft de papieren om zo’n TMI-rapport voor u mogen te maken. Hij is gecertificeerd Bedrijfsmatig Vastgoedmakelaar.
 
Kwaliteitsgaranties met TMI-taxatierapport 
Sinds 2012 is TMI de norm binnen het vastgoed. Dit keurmerk geeft u zekerheid over de inhoud en kwaliteit van het rapport. Uw garantiebewijs voor kwaliteit.
 
Tarief voor TMI-taxatierapport
Weten wat zo’n TMI- taxatierapport u kost? Vraag een vrijblijvende offerte.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring