Mijn favorieten

Je eigen woonhuis verkopen

Hoe helpt Prisma ERA Makelaars je huis te verkopen?

 
Verhuisplannen? Of eerst weten wat je huis nu waard is? Welke stap je ook zet, Prisma ERA Makelaars checkt gratis én vrijblijvend de waarde van je huis in Delden, Hengelo, Enschede, Borne of omstreken. Een mooi begin dus. Wil je een taxatierapport voor bijvoorbeeld een bank? Vraag ons dan om een officieel taxatierapport

Van kijkers naar kopers - met Prisma ERA Makelaars
Hoe meer kijkers er voor je huis komen, hoe eerder je ‘m verkoopt én hoe meer geld je ervoor krijgt! Daarom stellen we voor de verkoop van je huis altijd eerst een slim verkoopactieplan op. Doel? Mensen aantrekken die eerst online en daarna écht je huis komen bekijken.
Wil je voor je met de verkoop start al meer weten over je kansen? Wij maken een unieke vergelijkende marktanalyse voor je op! Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling!
 
Succes met ons verkoopactieplan en ons optimale verkooppakket!
Het verkoopactieplan bestaat uit:
  1. De voorbereiding: uitgebreide opname van je woning en bepalen van de verkoopstrategie.
  2. Beoordeling van de woning: We halen alles uit de kast om je woning zo goed mogelijk te presenteren zoals een eigen stylist komt langs, een proffesionele fotograaf en een bouwkundige keurder. 
  3. Start verkoop: We zetten allerlei kanalen in om zoveel mogelijk publiek te informeren over jouw woning. Een bord,  een te koop mailing, vermeldingen op diverse websites en social media. 
  4. Bezichtigingen en verkoop: Opvolgingen van alle geinteresserden, terugkoppelingen na bezichtigingen,  het voeren van onderhandlingen en vastleggen in een koopakte. 

Zo brengen we je huis zo goed mogelijk in beeld
  • Eigen verkoopstylist geeft advies over kleuren, verlichting, indeling en decoraties
  • Tekeningen in 2D en 3D  door een professionele tekenaar, om de kijker het beste beeld van je huis te laten krijgen
  • 360° foto’s, waarbij de foto dus ‘draait’, zoals de kijker zich omdraait in je huis
  • Een video waarbij je als het ware door de woning heen loopt
  • Ook een hoogtefoto is mogelijk
  • Een bouwkundige keuring om inzicht te krijgen van de staat van je woning


Ons optimale verkooppakket maakt de kijker nog nieuwsgieriger naar je huis in het écht. En dat maakt de verkoopkansen voor je huis veel groter. Ons gehele pakket vertellen we je graag!
 
We onderhandelen voor jou over de verkoopprijs
Vind je het moeilijk een goede prijs te vragen voor je huis? En te onderhandelen? Wij werken al meer dan 10 jaar in de huizenmarkt en bepalen de waarde ervan, elke dag. Dankzij onze ervaring weten we goed hoe het werkt. Bovendien werken we heel persoonlijk. Dat werkt prettig voor jou en voor de mogelijke koper. Dit leidt vaak tot succes. Laat ons dus voor jou onderhandelen. Dat scheelt je veel zorgen en stress.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring