Mijn favorieten

De verkoop van mijn woning, waar begin ik?

Op dit moment trekt de huizenmarkt sterk aan. Kopers zijn positief ingesteld en de rentes zijn erg laag. Het moment dus voor veel mensen om een woning te kopen. Een goede ontwikkeling voor een verkoper maar hoe haal je nou het maximale eruit voor je eigen woning? Wij zien het als onze taak goed te luisteren en te achterhalen wat voor jou belangrijk is. Elke verkoper wil een maximaal haalbare opbrengst en verkopen binnen een bepaalde termijn. Bij Prisma ERA Makelaars kun je ervan op aan dat wij jouw zorgen uit handen nemen.

Het begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Doordat wij dagelijks huizen bekijken en taxeren, kennen wij markt door en door en zijn we goed in staat in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Ons werkgebied is een geliefde woonomgeving. Regelmatig krijgen wij aankoopverzoeken van collega ERA makelaars. Dus extra verkoopkansen voor jouw huis. Wij wachten niet tot de klant bij ons komt, maar wij staan pro actief in de markt. Wij beschikken over een actueel zoekersbestand en door onze persoonlijke manier van werken zijn wij goed in staat met passende voorstellen te komen.