Mijn favorieten

Sterk door service

Volop service om je huis te verkopen – dat is Prisma ERA Makelaars

Sta jij voor één van de belangrijkste beslissingen in je leven: de verkoop van je huis? Dan is alle hulp welkom, en die vind je bij Prisma ERA Makelaars. Zet je jouw huis bij ons in de verkoop, dan ontvang je standaard veel inzet en service. Zoals een slim verkoopactieplan, inzet van een stylist en een professionele woning fotograaf. Ook kan er gratis worden deelgenomen aan meerdere Open Huizen Routes per jaar. Lees meer hierover bij hoe Prisma ERA Makelaars helpt je huis te verkopen. Daarnaast krijg je veel zekerheden, zoals een compleet team dat je enthousiast en met veel kennis en ervaring helpt. Maak digitaal kennis met alle medewerkers uit dit team.

Prettig en deskundig contact verzekerd met ons als NVM-makelaar
Zoek je een makelaar die aantoonbaar prettig en eerlijk zaken doet? Ook dan zit je bij Prisma ERA Makelaars goed. Wij zijn namelijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wat dat voor jou betekent? Bijvoorbeeld dat we werken met een erecode. Die geeft je zekerheid over de goede manier waarop we met je omgaan. Ook worden we elk jaar bijgeschoold, zie over ons. Zo weet je zeker dat we je huis op de best mogelijke manier verkopen. Lees meer over de voordelen die je hebt met ons als NVM-makelaar
 
Waar we het best in zijn: je huis op waarde taxeren
Wil je eerst weten wat je huis waard is? Dat zit je bij ons helemaal goed, want ons specialisme is huizen taxeren. Lees meer bij woning taxaties.
 
Beste hulp bij verkoop van je huis
Weet jij alle kansen te vinden om je huis te verkopen? Wij wel en we krijgen zelfs hulp van ERA bij elke nieuwe mogelijkheid in deze marketing. ERA is een samenwerking van makelaars en bedenkt steeds nieuwe manieren voor de ideale verkoopaanpak voor jouw huis. Zo bedacht ERA ooit ook de Open Huizen Route en de omwonendenmailing, waarmee we jouw buurt erop wijzen dat je huis vrijkomt. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring